ANNONS:

Beställt sjalar, halsduk, mössa, tröja och blus från Zalando

zalandi-bestallning
Igår gjorde jag en större beställning från Zalando. Jag brukar alltid beställa mer än vad jag förväntar mig att behålla. Gillar att prova hemma och se hur färgerna ser ut i verkligheten, och sedan behåller jag det jag tycker allra bäst om. Jag tror starkt på första sjalen, tröjan från Gant och mössan. Vi får se. 😉

Just nu behöver jag flera nya toppen och fina sjalar som ger färg. Det hade gjort under för min något hösttrötta garderob. Jag behöver också två nya kashmirtröjor.

Här är hela beställningen från Zalando:

Sjal i ull, By Malene Birger
Röd/orange sjal i siden, Lauren Ralph Lauren
Krämfärgad halsduk med pompom, Lauren Ralph Lauren
Röd blus i viskos, Vero Moda
Krämfärgad tröja, Gant
Off-white mössa, Polo Ralph Lauren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.