ANNONS:

Min helg: Halloween och häxeri

jag-som-haxa
Helgens utstyrsel -svart klänning från Vila och häxhatt från Partykungen. Känner mig inte ens utklädd-  haha!

 

halloween-barn
Twinsen verkar gillar grönt. I lördags fick de testa på Bus eller godis där personen i fråga var beredd. Det konceptet gillar jag skarpt – när man bokar in besöket och inte ringer på hos alla och “stör”.

 

hallo11
Vi har gröpt ur pumpor och gjort läskiga ögon och munnar.

hallo10
Två av tre barn gillar inte för mycket klet så skeden är ett viktigt redskap. 😉

 

hallo3
Så här blev de. Tavlan fick ett spindelnät.

 

hallo1
Pumpakärnorna rostade vi i ugnen.

 

hallo2
I eftermiddags Halloween-fika.

 

hallo9
Fanns godis kvar från igår.

 

hallo7
Vi gjorde avhuggna fingrar av marsipan och smält choklad. Rulltårtan svängda jag snabbt ihop. Gillar när gräddtiden bara är några minuter.

Nu är jag så hes så jag får boka om mina telefonmöten imorgon och flytta fram dem. Har knappt suttit vid datorn i helgen så det passar bra att ta en produktiv dag imorgon framför datorn. Det kostar att ligga på topp en Halloween-helg. 😉

Hur har din helg varit?

2 Comments

  1. Caroline
    31 October 2016 / 21:18

    Åhh, vad fint du har gjort!!
    Vilka snygga fingrar också wow:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.