ANNONS:

Närgångna frågor över en kopp kaffe

kaffe2
God morgon! Inleder morgonen med ostmacka, Berocca, Esberitox och en mugg med nybryggt kaffe (kan bli en till) samtidigt som jag besvarar frågor jag hittat slumpmässigt i andra bloggar.

Hur känns det idag?
På gränsen att bli förkyld (känner lite, lite i halsen) men annars ganska euforisk. Kom på två nya idéer till Hittabox.se.

Sminkar du dig varje dag?
Ja, i stort sett. Bara när jag är halvdöd med typ influensa blir det inget smink. Jag blir och känner mig piggare av att sminka mig.

Vilken serie kollar du på?
Just nu blir det Westworld. HBO har riktigt grymma TV-serier. Jag tänker också se Så mycket bättre. Synd att Freddie Wadling gick och dog – skulle vilja lära mig mer om honom. Och så vill jag utmana mina fördomar om Little Jinder som jag hörde talas om först när hon sågade H&M dagen efter ett inlett samarbete. Hennes fans såg det väl som modigt medan jag ser det som extremt oprofessionellt. Researchen borde hon ha gjort innan.

Föredrar du godis eller chips?
Är inte chips godis? Och choklad med? Om det menas gelatingodis/smågodis väljer jag lätt krispiga chips, gärna med skal kvar.

Vilken är din favoritfärg?
Jag gillar rosa även om det inte syns så mycket. Men guld är nog favorit både på accessoarer, kläder och inredning. Där funkar mässing också.

Vad är det som driver dig?
Möjligheten att testa idéer, påverka och nyfikenhet.

Ditt livs största misstag!
Kan inte komma på något för jag är ganska bra på att följa mitt inre driv. Men misstag har gjorts när jag inte följt min magkänsla eller intuition.

Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Dör nästan av denna fråga. Haha! Retro fm tror jag den heter, som har slogan “hitsen från 60-, 70- och 80-talet”. Sitter och diggar när jag kör bil. Är det fler som fortfarande använder ordet diggar? 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.