ANNONS:

Multimasking Purifying Kit från Gilda Cosmetics med två olika ansiktsmasker

gilda-cosmetics1

gilda-cosmetics2

gilda-cosmetics3
Idag hämtade jag ut ett nytt presskit från Gilda Cosmetics. Det är en kommande julkampanj med Multimasking Purifying Kit som innehåller två olika typer av ansiktsmasker; en som är rengörande och en som är återfuktande. Tanken är att använda dessa ansiktsmasker samtidigt fast på olika partier av ansiktet.

Fenomenet kallas idag för multimasking, men det har förstås förekommit innan också. Jag har använt olika masker under minst 10 års tid och tror inte att jag är ensam om det. Det som känns nytt är att det numera finns kit just för detta ändamål.

Brukar du också använda olika ansiktsmasker vid ett tillfälle?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.