Didriksons vinterjackor finns också till vuxna

Didrikson vinterjacka för vuxna
Nu har barnen fått sina vinterkläder. Finns lite kvar att fixa men jackor, byxor, overaller, vantar och vinterstövlar är klart. Det känns så himla skönt.

Varför tränger vi in oss i en hörna med snygga ullkappor som vinden susar igenom?

Jag testade största sonens vinterjacka (lite liten förstås men ville känna på bekvämlighet och värme). Så skön och varm, och som gjord för att fungera på vintern. Varför har inte vi vuxna vinterjackor med likadan funktionalitet? Varför tränger vi in oss i en hörna med snygga ullkappor som vinden susar igenom?

Nästa inköp får bli den här från Didriksons. Jag har redan en grön och varm från Barbour. Funderar på en i svart trots att jag inte passar i det. Men jag får ta till en halsduk i rätt färg.

sportshopen
Jackorna från Didriksons kostar 2999 kr så därför tipsar jag om dessa tre också. De finns nämligen på rea. Den svarta kommer från Denim Factory och kostar 799 kr, den blå från samma märke och samma pris som den svarta och slutligen bomberjackan som reas för 599 kr. Märket är Slade. Vet dock inte hur pass varm den sistnämnda är.

Tips! Missa inte rabattkod 15KATHE som ger 15% rabatt på allt hos Sportshopen! Tack för den Sportshopen. Synd jag inte hade den när jag shoppade till barnen. 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.