ANNONS:

Julen närmar sig – pepparkakor och jultema

pepparkakor1
I helgen hämtade jag ut pepparkakorna som jag förbeställde ett tag sedan. Smart med liten pepparkaksburk. Innehållet i den är uppätet men den stora burken har vi gömt i matkällaren. Kanske att den får stå där i fred eller så får den inte det…

 

bloggmingel-jul
Igår släppte vi också datum  för nästa bloggmingel. Det blir den 24 november på Scandic Triangeln i Malmö. Vi kommer att ha jul- och nyårstema. Åh, det kommer att bli så mysigt! 🙂 Det blir också lite nya överraskningar. Så är du bloggare/influencer – ansök om biljett här, eller företagare/representant för ett företag – maila till mig på kathe@swedeninfluencers.com för mer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.