ANNONS:

Bara renovering av vardagsrummet i helgen – fakta om hur det har fortskridit

adrecord-mugg
Foto: Tack Adrecord för den fina muggen! 🙂

I fredags drog snabbrenoveringen av vardagsrummet igång. Jag skulle ju “bara” byta två rum men i och med bytet blev det mycket extrajobb som ommålning av väggar, ekskåp och en skänk som tidigare var blå och stod i uterummet. Nu är det mesta på plats för att fungera i vardagen men samtidigt är det en hel del småjobb kvar som att välja vilka tavlor som ska upp och exakt var, beställa ny klädsel till bäddsoffan, eventuellt hitta en ny matta med massor av härliga färger (denna hade inte varit dum men är för dyr) då den nuvarande inte passar längre, tvätta gardiner, fixa snyggt draperi så att rummen kan delas av, måla om en redan vit byrå som TV:n står på och så vidare. För att inte tala om allt som måste säljas på Blocket och tradera – soffa, mediamöbler o.s.v..

Men samtidigt – så himla bra det blev. Kommer att du hur bra som helst när jag piffat med fler växter, snygga mattor, kuddar och draperi.

Fönsterna är i alla fall klara och jag har valt att satsa på mässing från Svenskt Tenn som jag hade sedan tidigare. Ska bara hitta några bra lampor. Funderar på den här eller den här. Om det blir det sista alternativet funderar jag på lampskärmar med detta tyget.

P.S. Tror aldrig skåpet med finporslinet har varit i sådan fin ordning! 😉

2 Comments

  1. Emma L
    3 October 2016 / 07:09

    Å vad skoj! Skulle va kul att få se bilder sen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.