ANNONS:

3 tips för ny inspiration i vardagsrummet

vardagsrumsinspo
Två dagar kvar tills det blir total ommöblering av vardagsrummet. Kommer att bli en fullständig rokad. Har bestämt att ekskåpet ska målas vitt, matsalsmöblemanget ska flyttas till fönsterhörnan och soffgruppens placering ska se ut ungefär som på bilden. TV:n där tavlorna är. Tack alla fina inredningskonton hos Instagram för fin inspiration!

För att hitta inspiration har jag:

1. Sökt på #vardagsruminspo
Instagram är en guldgruva för dig som vill få inredningsinspiration. För att bara se just vardagsrum använder jag mig av taggen #vardagsruminspo. Välj en så specifik tagg som möjligt för det finns enorma mängder inredningsbilder på Insta.

2. Kollat i gamla inredningstidningar
Pappertidningar är trevliga att bläddra i men det går inte att snabbt göra specifika sökningar. Det kan dock vara intressant ändå om man inte vill fastna för mycket i vad som är trendigt just nu – jag blädrrar gärna i inredningstidningar med flera år på nacken mixat med nya.

3. Sökt på Styleroom
Styleroom är också en självklar plats för mig att hitta ny inspiration.

Hur gör du för att bli inspirerad?

2 Comments

  1. Carin H
    30 September 2016 / 14:10

    Pinterest är en guldgruva när jag vill bli inspirerad. Där hittar du “anslagstavlor” med inredning, mode, ja allt du kan tänka dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.