ANNONS:

Inspirerande höstmode – här är mina 9 shoppingtips!

modenytt-zalando
Allt ovan kommer från Zalando och nu ska jag berätta varför jag valt ut just dessa plagg och skor. 🙂

1. Beige kappa – klassiskt & snyggt
En snygg trench eller kappa är ett bra basplagg när du vill vara fin också utanpå. Svart eller marinblått är inte fel men beige är också en bra basfärg. Komplettera med en snygg sjal som visar din personlighet. Den här finns i helsvart också.
Klicka hem här för 799 kr

2. Snygga boots – sätter prägeln på hela outfiten
Ett par snygga boots kan lyfta en hel outfit. Det är också skorna som ofta avslöjar hur trendkänslig bäraren är. Små, små variationer och detaljer sänder ut olika budskap.
Klicka hem här för 849 kr

3. Tröja med volanger
En svart tröja kan kännas lite trist men med volanger får den en helt annan karaktär och “talar mer”. Finns också i färgerna rött och vitt.
Klicka hem här för 249 kr

4. Ljus blus
En vit, off-white eller en annan liknande färg är väldigt praktisk att ha i garderoben. Se bara till att den passar din kroppstyp och lyfter fram dig. Matcha den till jeans, dressade byxor, kjol eller under klänningen. Finns många klänningsmodeller i höst som det går att ha blusar under.
Klicka hem här för 199 kr

5. Slinkig långklänning i pyjamasstuk
I höst är en av trenderna pyjamasliknande set med byxor och skjorta/blazer. Är det inte riktigt din stil så kanske en slinkig långklänning i den här modellen är något för dig?
Klicka hem här för 449 kr

6. Sandaletter med stadig klack
För dig som vill ha högre klack med med stabilitet. Dessa matchar du med helsvart eller färg. Väskan till får gärna matcha skorna, men välj då en av färgerna.
Klicka hem här för 449 kr

7. Snygga svarta pumps
Snygga festpumps är aldrig fel att ha tillgång till när det vankas fest. Jag älskar verkligen den här modellen. Extra bonus för att strumpbyxor passar fint till då både tår och häl döljs.
Klicka hem här för 549 kr

8.  Lyxig lila polo
En polo är både snygg och värmande när det blir kallare. Du kanske kan våga en i färg i höst? Välj en färg som du verkligen passar i och känner dig snygg i eftersom färgen ligger närmast ansiktet.
Klicka hem här för 799 kr

9. Svart kjol
En svart kjol är ett måste, i alla fall i min garderob. Välj den modell som du trivs bäst i och känner dig snyggast i. Jag brukar föredra kortare kjolar som bred linning i midjan.
Klicka hem här för 499 kr

Hoppas du blev inspirerad! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.