ANNONS:

Klä om stolar – ska jag välja tyg från Josef Frank, Missoni eller något annat?

mobeltyger
Någon av tygerna ovan blir det, men är inte helt säker på vilket även om jag har några favoriter. Hoppas du kan hjälpa mig! 🙂 Men vi tar det från början.

 

omalad1
Så här såg en av stolarna ut efter ommålningen av köket. Eftersom jag ändå tänkte måla och klä om den använde jag den under målningen.
stolar4
Ena stolen är ommålad och klar. Ska “bara” välja någon av tygerna ovan som gärna får passa till den här väggen:

 

tapet
Även om stolarna kanske mest ska finnas i köket vill jag att de passar in här i vardagsrummet också. Å andra sidan tar vi med stolarna om/när vi flyttar och då följer inte väggen med.

 

testarstolar
Färgen är torr här och jag provar med olika kuddar. Tycker inte någon av dessa känns helt hundra.

Kom gärna med feedback! 🙂

6 Comments

 1. victoria
  25 September 2016 / 00:10

  Är personligen väldigt förtjust i missoni men tror inte de skulle göra sig till dig vägg så hade kört på det grå mönstrade i mitten högst upp. Det gillar jag näst bäst och tycker det har en retro känsla samtidigt som det är neutralt. 🙂 Ha det bra och lycka till. Du hade många fina förslag.

 2. Karin
  25 September 2016 / 00:51

  Gillar också den högst upp i mitten! 🙂

 3. Emma L
  25 September 2016 / 08:40

  Om stolarna inte hade behövt matcha väggen hade jag valt något av Missoni-mönstrena, tycker det beige-guldiga hade matchat den lite romantiska stilen på stolarna. Hade nog valt mönstret med ananaser, eller det längst ner i högra hörnet (tror de senare alternativet hade kunnat bli helt okej till väggen med). Det grå-rutiga tycker jag också passar. Svenskt tenn:s mer färgsprakande och “skarpa” mönster tycker jag skär sig aningen med själva stolmodellen. Lycka till med att välja, det är så himla kul att göra om sådant man redan har med hjälp av färg, tyg osv. 🙂

  • 26 September 2016 / 21:23

   Tack för att du tyckte till! Ja kul att förändra. 🙂

   • 26 September 2016 / 21:23

    Tack för hjälpen! Snart avslöjar jag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.