ANNONS:

Förberedelser inför Sweden Influencers bloggmingel i Malmö

deltagarlistan1
På onsdag anordnar jag och Anna vårt fjärde bloggmingel. Idag ska jag få ihop deltagarlistan för utskick och förbereda material till minglet.

Det kommer att bli en härlig blandning av både rutinerade och nya bloggare/influencers och intressanta företag som t. ex. JaBaDaBaDo, Galderma, Cashbackshopping.se, PIJA Bags, Feline Lashes, Gravidcoach och Pura of Sweden.

Nyfiken och vill komma? Maila mig på info@kathe.nu eller boka biljetter direkt här.

sweden-influencers-logga
FAKTA

100-tals influencers och företag har sedan starten i januari 2016 minglat och nätverkat. Samarbeten har inletts och nya affärsmöjligheter har infunnit sig. Sedan sommaren 2016 drivs Bloggmingel.se av Sweden Influencers Marketing Agency, som från hösten 2016 också anordnar butiks- och företagsevent med fokus på influencer marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.