ANNONS:

Modepanel i ett och ett halvt år

modepanelen-trelleborgs-allehanda
Jag är uppvuxen några mil från Trelleborg och gick i gymnasiet där. Mormor bodde i Trelleborg i flera år och jag var ofta på Valen när jag var liten. Därför är det extra kul att medverka i Modepanelen på Trelleborgs Allehanda. Superkul att göra lokala saker. Skulle vilja göra mer lokalt.

I lördags publicerades senaste Modepanelen och där avslöjar jag bland annat vad min kollektion skulle innehålla för kläder. Ett litet smakprov:

Jag hade skapat t-shirtklänningar som går att klippa av till valfri längd, med olika snygga detaljer, material och färger.

Här hittar du hela artikeln (tyvärr låst för icke-prenumeranter).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.