ANNONS:

Min söndag: 5 saker jag har gjort idag

traningsTestar ett nytt koncept från och med idag. Här är några glimtar från min söndag. Bilden ovan är före min nyansering.

 

traningsoutfit
I förmiddags tränade jag ben. Superhärligt att vara igång igen efter förkylningen.

 

farga fargaharet
Passade på att nyansera håret med silverschampo innan duschen. Har märkt att jag vill ha det något kallare i hårbottnen. Skriver om om själva schampot i ett annat inlägg. Har mask på mig samtidigt – det gäller att vara effektiv.

 

t-shirt6
Efter nyansering. Har skjutsat barn till aktivitet. Sitter i bilen och väntar (för kort tid för att köra hem), tvingar mig själv att ha tråkigt och kommer på nya, bra saker. Mobilen har jag förstås med mig för att kunna kolla upp olika saker, maila m.m..

 

lookfantastic-birthday1Har öppnat senaste månadsboxen från Lookfantastic. Tycker den är så bra. Ska klippa ihop en kort film till Hittabox.se senare idag.

 

t-shirt3
Har börjat plocka undan sommarkläder och -skor, men hade missat detta som tur var. Det är ju brittsommar idag.Kan fasktiskt njuta av värmen eftersom den snart är över. Hihi! Lättare att stå ut då. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.