ANNONS:

Hjälp! Jag har inget att ha på mig…

Hjälp jag har inget att ha på migEllos med chefsdesignern Li Gadd Dackås och Carolina Gynning leder ett nytt program i höst – Hjälp! Jag har inget att ha på mig. Programmet hade premiär den 22 augusti på TV3 och visas varje vecka från måndag till torsdag. Här kan du se alla tidigare program.

Jag hittade direkt två snygga plagg från avsnitt 11 på Ellos sida om programmet – plagg som synts i programmet. En off-white sidenblus och en kombinerad denim- och skinnjacka från märket Close by Denim. Snyggt!

Glöm inte att nyttja Ellos rabattkoder:
345420 ger 50% extra rabatt på alla rea (egna kollektioner som blusen här ovan).
345422 ger 40% rabatt på ordinarie pris.
345418 ger 50% rabatt till alla nya kunder.

Har du sett programmet? Jag ska börja kolla in det idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.