ANNONS:

Färgade bort den mörka utväxten hemma med Mood 102 pärlblond

mood-parlblond-102
Härom dagen kom jag på att jag inte bokat ny frisyrtid. Veckorna har bara flugit iväg och håret har bara växt och växt. Igår stod jag inte ut längre utan ville fixa utväxten meddetsamma – på vinst och förlust.  Hittade en gammal färgning i byrålådan – Mood 102 pärlblont som färgar och bleker i upp till 3 nyanser. Bruksanvisningen fanns inte kvar men jag chansade på 30 minuters verkningstid. Letade fram en målarpensel och satte igång.

 

mood-parlblond-102-a
Detta var utgångsläget. Jag vet att det är trendigt med utväxt men jag gillar det inte på mig själv. Den. Måste. Bort. Dessutom tycker jag inte det är snyggt med grå inslag i utväxten. 😉

 

mood-parlblond-102-b
Benade upp håret och penslade på utväxten. Visst blir man lite rädd när det drar mot orange? 😉

 

mood-parlblond-102-c
Under färgningen.

 

mood-parlblond-102-d
Klart! Sköljde ut det efter 30 minuter och använde efterbehandlingen.

foreefterfarg

Och så före- och efterbild så att resultatet syns. Visst blev det bättre? Ska jag vara superpetig kanske jag kan gör det nyfärgade något kallare genom att pensla på silverschampo på torrt hår innan schamponering, men jag tycker inte det stör då resten av mitt hår är ganska varmt i färgen.

Är du själv sugen på att snabbt fixa din utväxt? Jag har använt Mood 102 Pärlemor som kostar 69 kr. Finns att klicka hem här!

6 Comments

 1. Carin
  8 September 2016 / 10:07

  Hej Käthe! Jag har använt Moods Pärlblond 102 i många år. Den är bra för att den endast bleker 2-3 nyanser, vilket gör att blekningen inte får den där skarpa kanten till resten av håret när man bleker utväxt. Och som du påpekade, kan man använda silvershampot för att få en kallare ton, det brukar jag göra 🙂 Ha en fortsatt skön dag!

  • 8 September 2016 / 23:23

   Ja himla bra blekning! 🙂 Tack detsamma!

 2. Tina
  21 September 2016 / 21:29

  Hej, trevlig läsning 🙂 Har använt Mood pärlblond efter annan blondering för att just få bort det orangegula. Då har det alltid stått i blött hår, i instruktionen – idag när jag skulle göra det stod det plötsligt torrt hår :/ Du råkar inte veta nåt om detta? Mysko förändring i instruktionen.

  • 26 September 2016 / 21:26

   Märkligt. Jag hade kört på senaste instruktionen – de kan ha ändrat något.

   • Tina
    27 September 2016 / 17:14

    Hej igen, tänkte följa upp “uppdateringen” av Moods pärlblond 🙂 (Alla dessa bloggar som slutar utan att man får veta hur det gick sen, haha.) Jag följde den nya instruktionen att applicera på torrt hår, vilket var lite omständigt eftersom jag först bleker med Moods ultrablond (har jag för mig att den heter). Så jag fick torka håret och sen börja om från början. Tror faktiskt de gjort nåt nytt med den nya formulan, för upplevde iaf att den var ännu mer effektiv! Lite på gränsen till grått blev det, vilket inte brukar vara fallet, så kommer låta det sitta i lite kortare tid framöver. Men typ allt orange (mitt blir mer orange än gult vid blekning) försvann och nu kör jag med lite silvershampo, så det ska nog bli bra 🙂 /Blonderingsfreaket

    • 29 September 2016 / 14:01

     Vad bra! Mitt blir också lätt gult. Tack för att du skrev igen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.