ANNONS:

Dagens två lärdomar om företag och startups

e-commercepark2
Idag har jag “bara” haft möten och workshops. Först på E-commerce Park i Helsingborg med Hittabox.se. Kom fram till många bra saker,  till exempel att mina nyhetsbrev har mycket bra öppnings- och klickfrekvens. Detta får jag spåna vidare på för detta skulle kunna användas till…

mediaklarlogga7
Sen eftermiddag till tidig kväll var jag och ett 20-tal företagare inbjudna på workshop hos Media Evolution av Region Skåne. Vi diskuterade och lade fram förslag hur de kan hjälpa oss Skåne-företag att växa mer. Mycket intressant. Det var många smarta saker som sades, bland annat att kanske för stort fokus har legat på att pitcha och ta in investering. Kanske bättre att pitcha till kunderna istället och fokusera på intäkter. Tror det ligger mycket i det tänket. Nämner ej vem som sade det då det sades inom stängda dörrar.

Nu blir det snabbdusch och sedan ett avsnitt av Boardwalk Empire. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.