ANNONS:

Börjat dagen med Imedeen Time Perfection

imedeen time perfection2
I fredags fick jag hem ett nytt presskit med produkter från Imedeen och andra passande saker.

 

imedeen time perfection
Förutom två förpackningar med Time Perfection som ska boosta huden inifrån innehöll presskitet doftljus och peelingar från Maria Åkerberg. Mycket trevligt med helhetskoncept som det här! 🙂

Efter bara några dagars användning kan jag inte säga något om effekten men jag vet att Imedeen står för kvalitet i mina ögon. Tabletterna är lättsvalda vilket jag verkligen uppskattar. “Jag kan inte” svälja stora tabletter och gigantiska kapslar. Köper t. ex. Ipren i 200 mg-doser och tar två istället . 😉

Så här står det i produktbeskrivningen:

Tecken på att huden åldras börjar på insidan, långt innan de kan ses på hudytan. När man är i 40-årsåldern börjar fina linjer och rynkor att synas mer. Våra prisbelönta hudvårdsprodukter arbetar inifrån för att förbättra hudens kvalitet och utseende – inifrån och ut.

 

IMEDEEN Time Perfection bidrar till att motverka synliga ålderstecken, förbättra hudens kvalitet och bevara fuktbalansen. Samtidigt bidrar Anti-Age tabletter till att ge huden mer lyster och att huden, både i ansiktet och på kroppen, känns mjukare, slätare och smidigare.

P.S. Det går också att prenumerera på produkter från Imedeen hos Hittabox.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.