ANNONS:

Beställa hem matkassar hos Mat.se för att slippa handla

Beställa hem mat
Vi har precis veckohandlat men nästa vecka ska vi testa Mat.se. I början av 2000-talet använde jag mig av tjänsten Matomera. Fick levererat hem mat till 3:e våningen (vi bodde i lägenhet då) och det var så smidigt. Jag har alltid gillat och snabbt hoppat på smarta saker, men tyvärr var inte marknaden mogen då så de fick lägga ner tjänsten.

Nu finns det en uppsjö av olika matkassar men också en möjlighet att få hem matkassar som jag själv väljer och plockar ihop. Och det gillar jag att göra. Vi har dessutom blivit rekommenderade av andra som är nöjda. Därför föll valet på just Mat.se.

Nu har jag skaffat konto och ska börja plocka ihop varor inför nästa vecka. 🙂

Uppdaterat!
Hittade en rabattkod. Ange rabattkod AFNYK160 för att få 160 kr i rabatt – gäller första beställningen.

P.S. Om du hellre vill få hem färdiga matkassar med recept, hittar du alla här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.