ANNONS:

Lunch och investerarmöte

investerarevent1Jag inledde min trip till Malmö med lunch på Epicuré. Jag och Marie pratade förstås Optimal Ehandel. Den fina väskan är svensktillverkad. Måste se till att grundaren av väskmärket (som jag inte minns just nu) kommer till bloggmingel.

På tal om e-handel så har min intervju med Sixten Engström publicerats idag på ehandelstips.se. Bra tips till dig som funderar på att starta en egen webbshop. Sixten erbjuder gratis webbutbildning.

 

investerarevent3
Efter lunchen började Nordic Female Investor Meeting. Fokus var hur få kvinnliga entreprenörer och investerare det finns och hur vi blir fler. Jag är normalt sett inte så förtjust i den här typen av kvinnliga nätverk men detta var suveränt. Fanns också några män närvarande.

 

investerarevent4
Alla talare var bra men min favorit är nog ändå Anette Nordvall som är entreprenör och investerare. Hon är också grundare av AQUIS. En sorts handduk som snabbt och skonsamt torkar långt hår.

 

investerarevent5Om du tittar noga så ser du Annettes långa, långa fläta. Äkta hår! Så fint! Perfekt reklam för produkten.

Det har varit en givande dag som gett mig nya värdefulla kontakter och större inblick i hur investerare tänker. Tack EY och The Rising Tide Program!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.