ANNONS:

Snabbfix av kök – vilken färg på luckorna?

Snabbfix av kök
Bilder lånade här, här, här och här.

För en halvtimme sedan började jag googla på 50-talskök. Igår kom jag nämligen på att jag vill snabbfixa köket utan att riva väggar och hålla på eftersom vi kanhända flyttar inom ett år. Jag tar ledigt i eftermiddag och börjar röja bort saker och flytta ut köksbordet som ska få plats i det oisolerade uterummet (mer som en stuga). Börjar att måla den aprikos väggen vit för vi har redan färg hemma. Sedan blir det luckorna som måste fixas. Tyvärr är de inte släta utan har klätts in (?) och jag funderar på ljusgrått. Å andra sidan kan gult också bli fint då det passar bra till golvet som har en liknande färg som det på bilden.

 


Vi har den här Josef Frank-tapeten i hallen och det syns till viss del i köket. Därför tänkte jag att det kunde vara fint att ta upp det röda eller gröna i köksluckorna. Eller så blir det ljusgrått. Kan låta trist men jag tror det blir fint då bl. a. kylen är rostfrigrå.

4 Comments

 1. victoria
  26 August 2016 / 09:56

  Jag hade kört på ljusgrått speciellt om du har en tapet som redan är en färgklick 🙂 så kan du ju ta upp det i några fina ljuslyktor på bordet istället.

  • 26 August 2016 / 10:46

   Ja, tänker så också även om tapeten är i hallen. Dessutom kul att kunna byta färg som man vill.

 2. 26 August 2016 / 10:02

  Jag hade målat i turkost om jag hade haft ett fint gammalt 50-talskök. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.