ANNONS:

Vad ska jag äta till frukost?

kaffe
Kaffe är alltid ett måste till frukost, men jag hittar inget skoj att äta. Chiapuddingen glömde jag att blanda till igår, jag orkar inte göra havrepannkakor, gröt är jag inte sugen på och parmaskinkan är slut. Kanske får fixa en god granola till imorgon.

 

applen
Ser att äpplena är klara att plocka. Kanske kan göra egna torkade äppelringar. Någon som testat att göra det?

2 Comments

  1. 25 August 2016 / 22:28

    Å jag hade inga frukostidéer heller härom dagen.. Men brukar göra over night oats ibland 🙂 man kan ha rivet äpple i 😉 har aldrig testat att göra på quinoa men det sägs vara gott 😉 Är egentligen lite motståndare mot proteinpulver, men e annars sjukt smidigt att blanda i vanlig smoothie. Nu blev jag jättesugen på granola 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.