ANNONS:

Svärdfisk fick bli dagens lunch

lunch svardfisk
Jag och mina nudlar.. Är inne i en nudelperiod, men det är så gott och snabblagat. Glasnudlar är helt enkelt perfekt. Egentligen hade jag tänkt ha tonfisk till men den var slut så jag fick ta svärdfisk. Flera år sedan jag åt det sist och det är ju jättegott. Kul att den var fångad här.

Ikväll blir det svärdfisk igen. Fast med potatis och örtsås. Lite variation vill jag ju ha. Helst av allt hade barnen nog velat ha lax men man kan inte äta samma sak jämt. Kan inte förstå vem de fått den idén från. Haha! 😉

Uppdaterat! kl. 19:08
Blev bra utfall; 2 av 3 barn gillade svärdfisken. Jag sålde in själva svärddelen av fisken rätt bra vilket nog bidrog till deras positivitet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.