ANNONS:

Vedugnsbakad lyxpizza från Strandhotellet i Mellbystrand

pizza - kopia
Jag satt och smuttade på ett glas rödvin medan jag väntade på pizzan från Strandhotellet. Mycket trevligt med kvällssol och lagom varm sommarkväll.
pizza2 - kopia
Pizza med serranoskinka. Så perfekt god och fräsch!

 

pizza5 - kopia
Och här är min carpaccio på oxfilé, tryffelmajonnäs, pinjenötter, ruccola och parmesan. Jag höll på att dö – så gott det var. Precis en sådan pizza jag efterlyst i alla år. Måste hitta något alternativ till dessa pizzor i södra Skåne. För jag orkar inte med fler med trist kokt skinka, burkchampinjoner, massa äcklig hushållsost och urtrist pizzasallad (fick god coleslaw till dessa).

Tips på ett sådant ställe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.