ANNONS:

Sommarrodel på Kungsbygget och Kravmärkt mat hos Inez på Åsen

IMG_9305
Igår åkte vi till Kungsbygget som ligger i närheten av Laholm. Vi började med att äta lunch på den kravmärkta restaurangen Inez på Åsen. Jag tog ceasarsallad och den var snäppet bättre än andra jag ätit och portionen var rejält tilltagen.

 

IMG_9308
Sambon valde lax med potatis- och bönsallad. Också god. Barnen tog köttfärssås och hamburgare. Det märks på smak att kravmärkt innebär bättre kvalitet.

 

IMG_9332
Sedan åkte vi sommarrodel. Eller vi och vi, jag åkte inte för det är inte min grej, så sambon fick åka desto fler turer med barnen.

 

IMG_9335

Sedan var det dags för mjukglass, också den kravmärkt. Barnen uppskattade att själv få ta och välja strössel/godis som topping.

 

IMG_9336
De var extatiska och tyckte det var skitgott!

 

IMG_9337
Här är till barnet som föredrar choklad. Kan vara efter mig. 😉
IMG_9341
Och när vi ändå var i krokarna passade vi på att kolla in Vallåsen där vi planerar att åka skidor till vintern. Sist jag var där var innan jag hade körkort. Minns inte exakt ålder. Skönt att ha nära till “berget”. Att köra 50 mil eller så är nämligen inte min grej.

2 Comments

  1. Malin
    19 August 2016 / 17:06

    Vi var i Mellbystrand för några veckor sedan. Förutom att hänga på stranden var vi i Laholm och åt på Rökeriet, åkte sommarrodel och åt en middag på Strandhotellet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.