ANNONS:

Nya träningstights och nytt gym

mellby8
Igår invigde jag mina nya träningstights från Adidas (Zalando har dem i flera olika färgställningar HÄR). Så himla sköna och bra! De är i bomullsblandning vilket jag föredrar och kostar bara 299 kr. Skär inte in i midjan.

mellby9
Testade det nya gymmet Styrka i Mellbystrand. Så smidigt att swisha över pengar och sedan få kod i ett sms.

mellby10

Här syns mina nya favorittights igen! 🙂 Här finns de att klicka hem!

 

mellby11
Väldigt bra det här med att träna i andra gym. Det är så lätt att bli hemmablind i sitt vanliga gym och köra samma upplägg och maskiner. Idag har jag extrem träningsvärk vilket jag alltid får när jag kör nya övningar. Det gillar jag!

 

mellby1
Fråga mig inte vad jag gör här. 😉 Kanske posar med pilatesbollen?

 

mellby13
Efteråt satt jag i solen och åt proteingodis från Pandy och drack vatten i en flaska från Gymgrossisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.