ANNONS:

Proteinfika hos Anna, dagens outfit & makeupfynd

onsdagoutfit3

Idag hade jag på mig skor från Missoni, jeans från Reign Italia (de gamla ljusare), sidenblus från DAY, kappa från Zara och väska från Marc by Marc Jacobs. Halsbanden syns på sista bilden. Testade ett ljust nagellack som inte alls föll mig i smaken så det slänges innan jag råkar använda det igen.

 

une rea3
Åhléns hittade jag riktigt bra rea. Det reades nagellack, ögonpennor, foundations, läppstift, rouge, bronzers och mascara från mitt favoritmärke UNE. UNE säljs också hos Åhléns och Eleven.

 

une rea9
Best of Brands har fått in såååå myyycket fint höstnytt. T. ex. den här snygga ponchon.

 

une rea7
Skjorta i superfin färg! Best of Brands har liknande märken som Boozt så jag skulle tro att dessa också kommit in där.

 

proteinfikaSedan besökte jag Anna och fick en redig proteinfika och välbehövlig, nypressad äpple- och ingefärsdricka. Och en galet effektiv energiampull som hade kommit med en Testagram-box. Efter att vi intagit varsin energiampull sprutade idéerna fram gällande Bloggmingel.se och Sweden Influencers – det finns ju hur mycket möjligheter som helst.

 

une rea
Jag var tvungen att visa upp mina makeupfynd. Skulle egentligen bara köpa barnstrumpor…. 😉

 

unerea2
Älskar lacken! 🙂

 

onsdagoutfit1
Kom hem tidig kväll och då satt energieffekten ännu i så jag gjorde pizza vilket barnen gillade.

Nu blir det lite vila och sedan en timme eller så för att besvara kuliga mail innan jag går och lägger mig. Får inte slarva med sömnen nu så förkylningen bryter ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.