ANNONS:

Träning, Trainingbox och månadsboxen DuktigVovve utan kostnad!

trainingbox aug5I eftermiddags kämpade jag mig iväg på styrketräning. Jag behöver aldrig motivera mig själv till att träna eftersom jag ser det som egentid och avkoppling, men det behövs planering för att verkligen komma iväg då det är så mycket annat som kräver tid och engagemang.

 

train 4Efteråt passade jag på att ta utomhusbilder på Trainingbox som kom idag. Jag är väldigt, väldigt ljuskänslig och blundade på 80% av alla foton så det gör jag inte om dock. 😉 Ska redigera filmen ikväll och lägga ut innehållet senare ikväll eller imorgon i Hittabox-bloggen.

 

duktivvovveannons
Tidigare idag tipsade jag om hur du får hundboxen DuktigVovve utan att betala ett öre. Här finns inlägget. Ett måste för dig som har hund! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.