ANNONS:

Mellan semester och jobb

sommarjobbJag har en veckas mellanperiod då de minsta är på förskola under tre dagar (dock inte hela dagar) och den största har sportaktiviteter.

Sedan blir det en veckas riktig semester för hela familjen då jag själv tänker begränsa mig till max 45 min jobb per dag, förutom en eftermiddagskickoff på E-commerce Park i Helsingborg. Den ser jag fram emot.

Därefter kör allt igång på en och samma gång – jobb, förskola, skola, aktiviteter och höstplanering. Hu – det kommer att bli en intensiv vecka innan alla rutiner sitter igen. Samtidigt härligt att köra igång med hösten som är min absoluta favorittid.

Ska du börja jobba/plugga imorgon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.