ANNONS:

Laddat upp med protein – så använder jag protein/BCAA

protein2Igår hämtade jag ut paket med protein i olika former. Vad sägs om proteingodis från Pandy en lördagkväll?

 

protein1
Ett flak med NOCCO i smaken citron/lime. Detta dricker jag under träning vilket gör mig pigg och ger direkt energi till musklerna samt förebygger muskelnedbrytning.

 

protein3
BCAA från XLNT i smaken fresh apple. Har inte testat den här smaken tidigare men ska vara vansinnigt god! Alternativ till NOCCO men här blandar jag själv. Kan användas till isglass också.

 

protein4
Och en liten burk Syntha-6 från BSN i smaken strawberry milkshake. Detta protein använder jag efter träning.

Utöver detta har jag också tillgång till goda proteinbars från Goodlife. På kvällen vanlig kesella som blandas med frusna hallon och mandel som kvällsmål. På morgonen blir det oftast chiapudding eller havrepannkakor. Och därutöver ser jag till att äta mycket protein från källor som kyckling, kalkon, oxkött, lax, tonfisk och torsk.  Sedan fyller jag på med grönsaker (gärna rostade i ugn) och bra kolhydrater.

Jag tänker alltså så här från och med idag den 5 augusti – protein ska finnas med i varenda måltid också mellanmålen.  Mitt mål är att få i mig tillräckligt mycket protein för att kunna bygga maximalt. Egentligen har jag tänkt så här i flera år men jag har slarvat lite. En bonuseffekt är att mitt blodsockernivå håller sig jämt och fint. 🙂

P.S. Du behöver inte ta protein som kosttillskott – men då får du tugga mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.