Rensade garderoben igår kväll

rensagarderoben 4Igår kväll fick jag ett ryck och rensade garderoben. Den på bottenvåningen som jag använder varje dag. Hittade jättemycket fint som jag hade glömt bort och gärna vill använda.

 

rensa garderoben 2
Vita plagg – jag behöll den mörkare klänningen och den vita kjolen. Det andra packades ner så länge.

 

rensagarderobenJag behöll också den här klänningen från Maison Scotch som jag inte ens klippt av lapparna på. Idag ska den få en värdig chans! Jag har varit tveksam till knytbandet och färgen är väl inte helt hundra till mig.

 

rensa garderoben
Så här blev det! Behöver egentligen ett helt rum till mina kläder men detta får duka tills klädkammaren har röjts. Förvånansvärt bra färgharmoni. Annars är det mycket lätt hänt att en stor del av garderoben är svart “för det är ju så snyggt och praktiskt”.

2 Comments

  1. 3 August 2016 / 12:36

    Bra idé att rensa i garderoben.
    Oavsett om man vill få bättre överblick över det man har eller göra plats för nytt.
    Att färgkoordinera kan också vara en bra idé som gör det lättare att hitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.