ANNONS:

Billiga långa halsband med halvädelstenar

halvadel1
Kul att halvädelstenar börjar bli poppis igen. De är ganska dyra på ställen som Sök & Finn (finns butiken kvar?). De här långa guldfärgade halsbanden har jag hittat hos Glitter för bara 60 kr styck. Fanns med flera olika halvädelstenar och med silvrig eller guldig kedja.

 

halvadel2
Att det inte är äkta guld stör mig inte alls, men det är viktigt för mig att det är äkta halvädelstenar. Jag vill ju få rätt vibrationer. 😉

2 Comments

  1. Cattis
    3 August 2016 / 22:01

    Jag kan tipsa om att Pacs i Göteborg säljer silversmycken med halvädelstenar. Pacs är en biståndsorganisation som säljer silversmycken, kashmir, kläder etc från Indien och Pakistan. Smyckena köps i Indien och är vackra, ovanliga och prisvärda. Hälften av omsättningen går tillbaka till verksamhetens 400 skolor och kvinnokooperativ i Pakistan så man gör en god sak samtidigt som man får en vacker sak med sig hem :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.