ANNONS:

Träning & Kattbox

traning12traning10Gårdagens träningsoutfit – svalt och skönt att träna i. Fick till ett alldeles för bra uppvärmningspass på crosstrainern, jag var som en duracellkanin, vilket gjorde att jag tog ut mig för mycket inför styrketräningspasset. Säkerligen ett vanligt fel. Rätt: Innan lätt uppvärmning på 5-10 min och efter styrketräningen ev. konditionsträning. På tal om cardio och styrka, läs den här artikeln från Mamma.fit. Jag är så trött på felaktiga råd som förekommer och diggar Olga skarpt som vågar säga som det är.

kattbox2Testade Kattbox för första gången! Den innehåller många kattleksaker. Ska testa den på katter men som gammal kattfantast kan jag redan nu säga att det ser mycket lovande ut. Så sugen på att skaffa katt… Här finns blogginlägget om boxen + film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.