Söndagens sommaroutfit

sommaroutfit22  sommaroutfit24 sommaroutfit25
Söndag och idag har jag haft på mig röd jacka Zara, tröja Maison Scotch (reafyndad hos Boozt), vita byxor H&M, sneakers Woden (också från Boozt) och väska Michael Michael Kors (från Zalando). Tog bilderna strax innan vi åkte på golfkurs.

Jag har fortsatt röja här hemma och jag undrar om jag någonsin blir klar. Har också kommit igång med Pokémon Go. Hur kul som helst – ett spel helt i min smak. Roligt när det blir verklighetsbaserat. För första gången funderar jag seriöst (nja, nästan) på att skaffa hund för att kunna gå många promenader och fånga små monster. 😉

Och som bonus har vi gjort rabarberchutney och svartvinbärssaft. Blev bra så jag skriver ner recepten i ett annat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.