ANNONS:

Skincity har startat rean upp till 70% – jag väljer ut skönhetsprodukter

Skincity rear 70%
Yes, nu har Skincity startat sin sommarrea med upp till 70% rabatt. Det finns många bra produkter på rean och fyndchansen är stor. På sommaren vill jag ha en bra rengöring som gör rent så jag slipper få orenheter, gärna någon antishine-produkt, BUS och bra fukt. Här är de produkter jag har valt ut:

1. Rengöring från Rodial med enzymer, glykolsyra och salicylsyra. Passar bra i sommar när du vill få huden riktigt ren efter en sommardag med värme, solkräm m.m..
399 kr 279 kr

2. Anti-shine kräm från Laura Mercier för att få bort blankhet.
299 kr 149 kr

3. Tre läppbalsam från bareMinerals – perfekt tillfälle att testa tre olika nyanser med detta kit. Vilken passar dig bäst?
690 kr 219 kr

4. Hudvårdskit från Decleor med Hydra Floral light cream 50 ml och prover till. Bra dagkräm med fukt att använda på sommaren.
1185 kr 299 kr

5. Decleor Brun utan sol som gradvis ger en solkysst hud. Använd nu för att förstärka solbrännan och i höst för att förlänga den. Mycket bra produkt! Eftersom den bygger upp brännan gradvis minskar det markant risken att drabbas av ojämn applicering. OBS! Detta är den stora flaskan på 400 ml.
840 kr 279 kr

6. Kit från Carita med fullstorlek av dagkräm med lifting-effekt samt generösa provstorlekar på bl. a. rengöring, nattkräm och mask. För dig som vill ha lite mer anti-ageeffekt än vad kitet från Decleor ger.
2440 kr 559 kr

7. Ännu ett kit från Decleor med lika mycket av Hydra Floral dagkräm fast i tub och hela 5 ml av Neroli-oljan. Dessutom en 100-lapp billigare än det andra kitet. Mycket för pengarna!
2440 kr 199 kr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.