Frisörbesök med ny frisyr och färg?

nyfrisyr1

Idag ska jag till frisören och här är en sammanfattning om mitt hår hittills – vad jag gjort med håret det senaste halvåret. Här är från den 16 juni. Jag gjorde en snabbstyling hos Millans när jag var i Helsingborg. Blev jättenöjd. Gillar när håret lockas bakåt.

 

nyfrisyr2

Hos Jenny på Honey I’m Home den 20 maj. Slingning av utväxt och nyansering i lite guld med pyttelite rött. Klippte någon centimeter bara eftersom jag bestämde mig för att växa ut håret ca 15 cm.

nyfrisyr3

Hos Jenny på Honey I’m Home den 16 mars. Slingade utväxten men ljusade också upp hela håret en aning. Så kort det var här! Håret har faktiskt växt en del på fyra månader. Toppen!

nyfrisyr4
Här är en bild från stylingen hos Larsson & Lange den 29 januari precis innan första bloggminglet. Inget fel på frisyren men inte riktigt min stil kände jag – jag vill ha det antingen rakfönat eller vildare lockar.

nyfrisyr5

Och här är en fruktansvärd före-bild den 25 januari när jag fixade en rejäl utväxt. Frisörbesöket innan hade jag färgat det mörkare och rödare.

Vad tycker du att jag ska göra i eftermiddag hos frisören? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.