ANNONS:

Ny design!

hittabox startsida

Igår satt jag och pillade på Hittabox.se nya startsida samtidigt som jag försökte vila mellan varven. Hann i alla fall lansera den nya startsidan och nu väntar jag på feedback och är beredd på att eventuellt ändra saker. För en sak har jag lärt mig efter 17 år online – ny design är inte positivt för alla och det är lätt att själv bli hemmablind. 😉 Men jag var tvungen att stuva om eftersom jag fått in så många boxar och det är ju synd att inte exponera fler på startsidan.

Idag tror jag att jag kan klara mig utan Ipren så nu kör jag. Sista arbetsveckan innan semestern börjar på torsdag eftermiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.