ANNONS:

Extremt förkyld

forkyld
Som en bomb slog förkylningen till i torsdags. Jag var på väg till Malmö med buss och trodde att jag blivit åksjuk lite mer än vanligt, men det var förkylningen som började bryta ut. Väl framme tog jag två Ipren. När jag kom hem fick jag ont i halsen men det var inte så pass mycket att jag inte kunde svälja. Funkade bra med Bafucin och Vicks blå. Dock sov jag dåligt vilket gjorde saken värre. Och igår eftermiddag bröt det ut rejält. Är förkyld, frossig och rätt kass med ont i huvudet. Så det blir strikt vila idag.

Visst är det trist med förkylningar på sommaren? Det finns en risk att de hänger kvar så länge. Jag satsar stenhårt på mycket sömn, vila, C-vitamin, vitlök och Esberitox, och tar det lugnt veckan som kommer. Veckan därefter är det semester och jag vill vara frisk då. Ska bli spännande att se om jag lyckas hålla mig ifrån jobbrelaterade saker – det blir blogguppdateringar och rensa mail bara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.