ANNONS:

Dagens outfit & dagens middag på Epicuré i Malmö

epicure2

Jag hade på mig en röd blazer från Zara,  tunika från Gina Tricot jag hittade i klädkammaren…

 

dagens outfit epicure3
..vita byxor från Pieces också fyndade från klädkammaren, sneakers Woden och väska Michael Michael Kors.

 

epicure1

Jag och min bästa kompis tog en after work för att planera vad vi ska göra i sommar. Först ett glas rosé på Lilla Torg och sedan direkt vidare till Epicuré. Mumaig pasta med skaldjur och tomat samt ett lätt rödvin som passade perfekt till.

 

epicure3

Kunde inte låta bli att mumsa i mig nästan en hel tiramisu. Så väldigt gott. Älskar italiensk mat!!

Nu är jag hemma och har börjat få ont i halsen. Så trist, men det förklarar samtidigt varför jag känt mig så seg idag. Ikväll blir det vila, C-vitamin och Esberitox. Och lite vilja på det så blir det nog bra till imorgon. 🙂

P.S. Nu ikväll släppte jag och Anna nästa Bloggmingel.se för influencers och företag. Här finns eventet på Facebook – boka in direkt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.