ANNONS:

Orkar inte med butiksreor!

reazara
Idag passade jag på att kolla in olika reor när jag ändå hade ett ärende i stan. Kollade in bland annat hos Zara, H&M och MQ, men så kom jag på att det här med rea i butik inte är min grej. Det ser tråkigt ut, är svårt att hitta och så gäller inte öppet köp (oftast). E-handel slår faktiskt allt. 🙂 Jag såg i alla fall att byxdressen i off-white också verkade fin. Likadan modell som jag har i rött. Den är redan beställd…

Shoppade dock på Kicks rea. En foundation som jag inte testat innan. Märket är också nytt för mig. Mycket spännande! 🙂 Visar den i ett separat inlägg.

matsallad
Åt en ceasarsallad innan jag åkte hem för att slippa köra mitt i rusningen. Fast folk kanske har semester? Själv jobbar jag på tre veckor till. Kanske inte lika mycket som innan utan som en nertrappning inför semestern.

Såg du förresten säsongens sista avsnitt av Games of Thrones? Så bra och så tråkigt att behöva vänta till nästa år för att få se den spännande fortsättningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.