ANNONS:

Midsommarhelgen

gladmidsommar

Igår var vi först på den obligatoriska brandkårsfesten, därefter kaffe och jordgubbstårta (recept kommer som sagt) och lite senare midsommarmat som nypotatis, lax, sill, köttbullar och massa annat gott.

Idag förbereder vi inför släktkalas imorgon. Jag ska baka två tårtor med tvillingarna och äldsta sonen ska fixa efterrätten. Det lutar mot kladdkaka (barnens favorit) och regnbågstårta med vit choklad-grädde och jordgubbar som dekoration.

Ha en fortsatt fin helg! 🙂

P.S. Sugen på rea? De har redan startat online och här hittar du dem. Ikväll uppdaterar jag med nya jag hittat under dagen, men ett bra erbjudande som gäller idag bara är att Grand Parfymeri ger 20% rabatt på ALLT, så det tipsar jag om redan nu så att du inte missar det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.