ANNONS:

Två intressanta prenumerationsboxar för modeintresserade

5th Avenue Style
Igår la jag till två internationella prenumerationsboxar hos Hittabox.se som passar dig som är modeintresserad. Första boxen heter 5th Avenue Style och den går att skräddarsy så innehållet baseras på om du gillar guld eller silver, vilka färger du passar bäst i och vilken stil du har. Den finns i två olika varianter – Regular Subscription Box och Deluxe Box (för dig som gillar dyrare märkesvaror). Här finns boxen!

her fashion box
En annan intressant box är Her Fashion Box som innehåller en mix av modeaccessoarer och skönhetsprodukter. Den här prenumerationsboxen finns i tre olika varianter – Classic, Trendy och Feminine. Här finns boxen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.