ANNONS:

Just do it – lätt att säga

just do it
Foto: Lilamönstrade tights finns på Wakakuus rea och “just do it”-tightsen finns här.

Jag är fascinerad av hur lätt det är att säga men hur svårt det kan vara – “Just do it” – som Nike använder som slogan. Jag gillar tänket att bara köra på och testa istället för att analysera för mycket innan. Ofta har man inget att analysera om man inte har testat och fått fram fakta. Det är så lätt att det inte blir av om man inte “bara gör det” direkt.

Jag har väldigt lätt för att gå från idé till att faktiskt genomföra den men jag får träna mer på det här med städning. Just do it biter inte på mig där. 😉

Träningen är lättare att få till eftersom jag verkligen vill det och gillar det. Sommaren är högsäsong när det gäller träning då jag oftast inte är förkyld plus att det finns lite färre rutiner. Mindre kö på gymmet också. Så jag startar förmiddagen med träning och tänker:

Just do it!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.