ANNONS:

Barnkalas & tårtor

tarta4Mycket kalas blev det i helgen! 🙂 C ville ha en hallontårta och H chokladkaka. Så det blev en välgräddad kladdkaka med lite grädde på toppen och sedan tryckte jag på en färdig bild av Start Wars. Klart!

tarta3Hallontårtan monterades igår och idag förmiddag dekorerade vi den, förutom “sockerarket” med enhörningen. Spritsade med uppvispad grädde + vitchoklad (som smältes ihop igår kväll) och placerade hallon uppe på och strössel på sidorna.

tarta5
Också på med sockerpastan med enhörningen en halvtimme innan servering. Nu vet jag att den håller i flera, flera timmar så den behöver inte läggas på precis innan.

Nästa gång kommer jag att köra med grädde  + vit choklad genom hela tårtan. Gott med hallon, passionfrukt och andra lite syrliga frukter och bär. Kul detalj med rosafärgad tårtbotten så det gör jag om igen vid nästa tillfälle.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.