ANNONS:

Bra presenter till 5-åringar!

tvillinar 5 ar

Hela dagen har mer eller mindre ägnats åt att fira mina tvillingar som fyllde fem år. Det blev frukost och sång på sängarna och en hel del spring mellan så att båda skulle känna sig precis lika uppvaktade.

Därefter lek innan det var dags att äta sushi ute. De välte ut flera glas vatten (inte med flit dock) och blev avundsjuka på vad den andre hade beställt. Tvillingar alltså. 😉 Det kanske syns på bilderna att de går på Montessori-förskola? 😉 Pinnarna fick agera som Montessori-material.

Sedan vidare till ett konditori där de fick välja varsin kaka att bjuda på och så köpte vi en tårta också. Fika med familjen, mormor och morfar och nu försöker de sova efter en dag med mycket lek.

På bilderna syns en del av vad de fick. De absolut bästa presenterna så här långt är roboten och vävstolen (finns hos Ellos för snabbleverans). Snurra, slime (Hiko) och bubbelpistol (Ellos) har också använts flitigt. Utomhusgrejerna tror jag  blir väldigt bra, badkrokodilen finns här, och välanvänt i sommar och experiment är alltid kul och bra – tycker jag som gammal naturvetare. 🙂

Slutsats vilka som är de bästa presenterna för 5-åringar!

Funkar alltid: Slime, pennor, lera, snurra, bubbelpistol går alltid hem.
Bästa presenterna idag: Robot och vävstol.
Min favorit: Vävstolen – kräver inga batterier och är kreativt! Den finns att klicka hem här!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.