ANNONS:

Sweden Influencers – katalysatorn mellan varumärken och influencers

swedeninfluencersdump2

Nu kan jag äntligen avslöja vilket företagsnamn som är registrerat och skyddat i Sverige – Sweden Influencers. Det är en marknadsföringsbyrå som är specialiserad inom influencer marketing.

Jag driver sedan tidigare Bloggagenturen.se och tillsammans med Anna Bloggmingel.se. Sweden Influencers kommer att komplettera och i viss mån överlappa dessa verksamheter. Framförallt blir det ett bra namn att använda i kommunikationen med de företag som vill ha hjälp med att hitta rätt influencer. Idag finns inte bloggare bara på bloggen utan i olika sociala medier och det känns lite omodernt att bara jobba enbart bloggen som en kanal.

Sweden Influencers kommer att handplocka de bästa bloggarna från Bloggagenturen.se och Bloggmingel.se och vi har redan börjat knyta till oss riktigt bra influencers från olika kanaler som är förtroendeingivande och når ut till väldigt många.

Tanken är också att samarbeta med influencernätverk som är specialiserade inom en viss kanal, d.v.s. att de blir underkonsulter till oss. På så sätt kan vi erbjuda en heltäckande tjänst inom influencer marketing.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.