ANNONS:

Är du bloggare/influencer eller företagare i Göteborg?

bloggmingelpress1

Imorgon åker jag, Mimmi och Anna upp till Göteborg för att anordna vårt tredje Bloggmingel. I midnatt stänger biljettbokningen.

Sponsorer på plats är Galderma, me&I, Hunkemöller och Jollyroom. Juristen Alexander Jute finns också på plats om du vill fråga vad som egentligen gäller vid marknadsföring i bloggar och sociala medier. Mingelmat, alkoholfritt och kaffe finns tillgängligt, samt ett glas Cava för det subventionerade priset 50 kr. Det blir soligt häng på takterrassen på Scandic Rubinen, tävlingar och intensivt nätverkande.

Här bokar du din biljett (gratis för bloggare/influencers) senast vid midnatt. Är du företagare finns det möjlighet att köpa biljetter med faktura (30 dagars kredit). Maila i så få fall direkt till mig på info@kathe.nu.

Ska bli kul att träffa er! 🙂

7 Comments

  1. 30 May 2016 / 07:33

    Men åh såg det här nu :(((((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.