ANNONS:

Spännande samarbete med Plastic Fantastic

plasticfantastic1

Här är Henrik Owman från Plastic Fantastic i Höllviken. Han var på plats när Galderma (som har Restylane) ställde ut på senaste bloggminglet i Malmö. Då passade jag på att diskutera fillers som Restylane och Emervel samt säkerhet med honom.

plasticfantastic3

Henrik är specialistläkare med mångårig kirurgisk erfarenhet bakom sig och är certifierad av Restylane och Estetiska Injektionsrådet. I dagsläget finns det bara omkring 120 stycken som är godkända av Estetiska Injektionsrådet. Kolla upp så din behandlare är godkänd!

Anledningen till att jag ville & vågade testa fillerbehandling:

Jag ville testa en filler-behandling och valde därför att inleda ett samarbete med just Plastic Fantastic av dessa anledningar:

– Det tog tio år innan jag vågade testa en filler från att jag började funderade på det. Jag är ganska skeptisk och säkerhetsmedveten av naturen. Jag tror därför jag är en bra representant att skriva om min upplevelse och hur det verkligen är.

– Det är inget som är permanent – kroppen bryter själv ner hyaluronsyra. Det är dessutom ett helt naturligt ämne för kroppen.

– Jag är 40+. Jag är inte intresserad av att förändra mig enormt mycket eller få överdimensionerade läppar för att nämna ett exempel. Jag vill bara se fräschare ut efter småbarnsår med lite sömn. Blev faktiskt inspirerad av Charlotta Flinkenberg. Vi är i ungefär samma ålder.

– Henrik är kirurg vilket gör mig säker. Han har koll på var nerver, blodkärl, ligament, muskler m.m. sitter. En trygghet!

plasticfantastic2

Här är bilder precis före och direkt efter. Observera att förebilden är med smink. Egentligen borde det ha varit utan smink.

Kan ni se vad jag har gjort?

Fortsättning följer om ca en vecka. Jag dokumenterar och skriver ner lite varje dag så att du som är intresserad av fillers kan följa min upplevelse av behandling med fillers.

I samarbete med dr Henrik på Plastic Fantastic kan jag erbjuda dig 10% rabatt på alla behandlingar under maj, juni och juli. Ange Käthe när du bokar. Det går att boka online. Plastic Fantastic finns i Höllviken och det är lätt att parkera.

6 Comments

 1. 22 May 2016 / 19:11

  Ibland måste man unna sig skönhetsbehandlingar, speciellt som du skriver, mycket jobb och lite sömn lämnar sina spår 😀

 2. Karin
  22 May 2016 / 19:19

  Vet inte riktigt vad du gjort , ser ju lite rundare ut på kinderna , andra bilden !

  • 22 May 2016 / 20:09

   Jag berättar mer i det kommande inlägget. 🙂

 3. Lisa
  23 May 2016 / 06:55

  Kindben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.