ANNONS:

Jag gillar det oredigerade hos Snapchat

snapchat1

Jag blir mer och mer förtjust i Snapchat för varje dag. Jag gillar verkligen bilder som inte är för fixade. Det har aldrig varit min grej att detaljstyra outfitbilder för att de ska se ut som bilder från lyxiga modemagasin. Det är nog därför jag gillar Snapchat. Det går snabbt och kräver ingen närmare eftertanke. Bilder och filmer försvinner efter 24 h.

Instagram har blivit en app för perfekta bilder och jag måste medge att Snapchat mer är min grej. Där kan jag dessutom kladda på bilder och det känns helt rätt ändå. Anslut dig också till Snapchat och lägg till mig som vän – jag hjälper dig gärna att komma igång. Sök på Kathe.nu.

snapchat

Mimmi som gör sin LIA-praktik på Mediaklar har publicerat ett blogginlägg idag om Snapchat för företagare. Den innehåller också en video från Youtube som visar hur du kommer igång.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.