ANNONS:

Kul om ekonomi hos Zmarta

zmart

Zmarta presenterar ekonomi på ett mycket roligare sätt än vanligt. Jag kan t. ex. göra ett test för att se vilken typ av motion som passar mig bäst och ta reda på vad det kostar mig per kcal att utöva olika träningsformer. Verkligen kul och udda upplägg!

Jag gjorde testet för att se vilken motion som passar mig bäst och resultatet jag fick var Square dance. Jag tror jag håller mig till styrketräning trots allt.

Det finns också tillgång till olika uträkningar som till exempel vilken utbildning som verkligen ger bäst utdelning. Den finns här. Där kan jag utläsa att teknik ger störst utdelning sett till studieår. Så teknik verkar inte dumt att satsa på.

zmarta

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.