ANNONS:

Grattis bloggen 10 år!

A fashion creative space.

Idag firar jag tillsammans med Boozt att jag bloggat i hela tio år. Helt galet och svindlande när jag tänker efter.

Jag har hunnit blogga på blogg.se, Amelia och under egen domän. Jag har fått gå på roliga galor som Elle-galan och tillställningar hos Vecko-Revyn, låg 7:a i Sverige omkring 2007, blivit nominerad och kammat hem några priser och har fått roliga förfrågningar via bloggen. En blogg är nämligen världens bästa CV. Jag har också startat Bloggagenturen.se för att hjälpa andra bloggare att utveckla sin blogg och Bloggmingel.se så att bloggare kan träffas och nätverka med företag. Det har också varit ett nöje att ha just dig som läsare! Det blir säkert tio år till. 🙂

Rabattkod: kathe15
15% rabatt på allt på Boozt (ej rea) vid köp över 499 kr!

Gäller ej dessa märken: R Lauren, T Hilfiger, Odd Molly, Mango, ECCO, Day, By Malene Birger, Molo och Hummel.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.